Vliegenramen Lebbeke 

Heeft u last van insecten of ander ongedierte in uw woning in Lebbeke ? Meestal komen ze binnen via uw ramen of schuifdeur. Iedereen heeft er wel een hekel aan, maar gelukkig kan u er ook iets aan doen door vliegenramen op maat te laten maken.

  • Wenst u uw huis te Lebbeke in de zomerse dagen ter verluchten zonder dat er vliegen en insecten binnendringen?
  • Heeft u last van vliegen die op zonnige dagen ongewenst uw woning betreden?

Wij bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat voor uw vliegenramen op maat in Lebbeke.

Alle RAL kleuren zijn mogelijk voor vliegenramen op maat

U kan kiezen tussen alle mogelijke RAL kleuren zodat uw vliegenraam perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Wij maken alles zelf en we hebben dus altijd een oplossing voor uw woning omdat ze perfect aansluiten op elk soort raamprofiel.

Opmeten & plaatsing

Stuur ons de afmetingen van uw ramen zodoende we u een prijsindicatie kunnen geven. Daarna kunnen we langskomen voor opmeting & plaatsing.

Ook voor grotere ramen zoals bijvoorbeeld een aluminium raam in uw veranda of een groot schuifraam in uw woning kan u op ons rekenen.

Premies voor vliegenramen

Is een vliegenraam maar een klein onderdeel van de werken die u laat uitvoeren? Als u grote renovatiewerken doet in uw woning, dan is de kans natuurlijk bestaande dat u gaat renoveren. In dat geval kan u aanspraak maken op premies of een verlaagde BTW-regeling.

ramen en deuren