Gevelbekleding in hout of metaal

Wenst u uw gevel een frisse look te geven? Heeft u een oude woning en wenst u uw gevel te renoveren? Doe een beroep op Sablon Projects voor gevelbekleding in hout of aluminium.

De juiste soort gevelbekleding creëert een unieke en kenmerkende uitstraling voor uw huis. U heeft hierbij de keuze uit verschillende stijlen en soorten.

Om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat staan we u bij met gratis advies over de verschillende mogelijkheden om zo tot de beste oplossing te komen. Wij specialiseren ons in de betere soorten gevelbekleding waardoor u zeker kan zijn dat het eindresultaat mooi zal zijn en blijven door de jaren heen.

Naast het plaatsen van gevelbekleding kan u bij Sablon Projects ook terecht voor ramen en deuren, buitenschrijnwerk en zonwering voor buiten.

houten gevelbekleding

Hout & metaal (aluminium)

Houten gevelbekleding

Een houten gevelbekleding geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan uw woning en kan op verschillende manieren gebruikt worden. De meest gebruikte houtsoorten zijn hardhout en thermohout omdat deze het meest duurzaam zijn en goed bestand zijn tegen alle verschillende weersomstandigheden.

Aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelbekleding is door de duurzame eigenschappen van aluminium ook goed geschikt als gevelbekleding. Aluminium gaat niet roesten en is in principe ook onderhoudsvrij. Aluminium gevelbekleding is tegenwoordig ook zeer populair door de gunstige eigenschappen van aluminium en vanwege de verschillende decoratieve mogelijkheden in afwerking.

gevelbekleding