Ramen en deuren op maat 

Wenst u nieuwe ramen en deuren op maat te laten maken en plaatsen? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met veel ervaring en waar de klant centraal staat? Doe dan een beroep op Sablon Projects uit Aalst.

Bij Sablon Projects is naast de kwaliteit en afwerking onze persoonlijke aanpak één van onze sterktes. Zaakvoerder Tim Sablon komt graag bij u langs om persoonlijk advies en uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden bij uw keuze voor nieuwe ramen en deuren.

Naast ramen en deuren kan u bij Sablon Projects ook terecht voor vliegenramen op maat & buitenschrijnwerk zoals terrasoverkappingen en bijgebouwen, maar ook voor het plaatsen van zonweringen zoals rolluiken en screens.

Ramen en deuren voor binnen en buiten

Sablon Projects plaatst alle ramen en deuren voor binnen en buiten, zowel in aluminium, hout als PVC.

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, groot of klein, wij nemen alle projecten aan zowel voor particulieren als zelfstandigen. U kan bij ons rekenen op een verzorgde en volledige afwerking. Wij zorgen ervoor dat uw wensen gerespecteerd worden in de uitvoering en kwaliteit, maar ook onze service en duidelijke afspraken zijn voor ons uiterst belangrijk.

aluminium raam

Vliegenramen

Wenst u naast nieuwe ramen en deuren op maat ook vliegenramen of vliegendeuren op maat laten maken? Contacteer dan Sablon Projects voor een vrijblijvende offerte. 

Wenst u uw woning te beschermen tegen vliegen en ander ongedierte? Kies dan voor een vliegenraam of vliegenschuifdeur van Sablon Projects. Onze vliegenramen houden niet alleen vliegen en ongedierte tegen, maar ook stof en ander vuil wordt tegengehouden door onze op maat gemaakt vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuiframen.