Terrasoverkapping Asse

Op zoek naar een terrasoverkapping in Asse? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met veel ervaring en waar de klant centraal staat? Doe een beroep op Sablon Projects voor uw terrasoverkapping op maat in Asse.

Contacteer ons voor uw terrasoverkapping en vertel ons over uw project en wij staan u bij met advies en denken mee over alle mogelijkheden. Hoe groot of moeilijk u project ook is, wij gaan geen moeilijke opdrachten of constructies uit de weg, elke opdracht zien wij als een uitdaging van ons vakmanschap.

Wij komen vrijblijvend tot bij u te Asse voor een eerste kennismaking en om u een prijsofferte op maat te kunnen geven. Naast een terrasoverkapping kan u bij Sablon Projects ook terecht voor gevelbekleding, ramen en deuren en zonnewering.

Terrasoverkapping Asse

Een overkapping van uw terras is in feite een soort van ‘open veranda’, een ‘afdak voor je terras’. Zo’n overkapping kan nuttig zijn voor verschillende redenen: een overkapping of dak boven je terras, een extra plaats of opbergruimte, je kan er je wagen onderzetten, …

U kan bij ons terecht voor overkappingen van terrassen in aluminium en hout.

Hout

Hout heeft een natuurlijke uitstraling en past daardoor bij iedere woning en stijl. Er zijn heel wat houtsoorten waaruit je kan kiezen. Wij adviseren u hierover naargelang uw budget en stijl.

Alu

Ook aluminium ook een uitstekend materiaal. Het is licht, duurzaam en makkelijk in onderhoud.

houten bijgebouw

Terrasoverkapping op maat laten maken in Asse?

Bent u zoek naar een professionele schrijnwerker voor het op maat maken en plaatsen van een terrasoverkapping in Asse? Voor een houten Terrasoverkapping in Asse moet u bij Sablon Projects zijn.

De mogelijkheden zijn zeer divers, alles naargelang uw wensen en budget: hout, aluminium, grootte, losstaande garagebox, overkapping gecombineerd met een tuinhuis of poolhouse, …

Wij ontwerpen & realiseren uw terrasoverkaping op maat & aan betaalbare prijzen.

Onze werkwijze

Als specialist in houtbewerking zijn we dan ook de geknipte partner om u advies te geven over een mogelijke terrasoverkapping met hout en/of aluminium. Contacteer ons en we zitten graag vrijblijvend met u samen om samen te kijken naar uw wensen.

  1. Alles begint bij een vrijblijvend gesprek.
  2. We nemen met u contact op voor een gratis offerte op te stellen.
  3. Als u akkoord bent, gaan we uw overkapping realiseren!

Houten terrasoverkapping Asse

Bent u op zoek naar een houten terrasoverkapping in Asse?

Heeft u al een prachtig terras maar ontbreekt een houten terrasoverkapping nog om uw mooie woonst en tuin compleet te maken? Dan bent u bij Sablon Projects aan het juiste adres voor een kwalitatieve houten terrasoverkapping op maat.

houten bijgebouw

Premies voor renovatie

Plant u grote renovatiewerken? Kijk dan ook even na op de website van de Vlaamse Overheid of u in aanmerking komt voor premies. Dit kan u een mooi prijsvoordeel opleveren.