Rolluiken Opwijk

Rolluiken Opwijk: wilt u nieuwe rolluiken laten plaatsen? Wilt u de zonwering bij u thuis regio Opwijk verbeteren? Rolluiken hebben veel voordelen zoals het weren van zon, een goede verduistering, privacy en inbraakbeveiliging. Bij ons kan u terecht voor alle types rolluiken zoals voorzetrolluiken, inbouw rolluiken, Velux rolluiken, verandarolluiken en opbouw rolluiken.

Rolluiken zijn beschikbaar in aluminium of kunststof (PVC). Aluminium rolluiken vergen bijna geen onderhoud en zijn steviger dan rolluiken uit PVC. Kunststof rolluiken hebben dan weer het voordeel dat ze goedkoper zijn dan aluminium. Daarnaast heeft u ook de keuze in manuele of elektrische bediening.

aluminium raam

Rolluiken op maat regio Opwijk

Rolluiken Opwijk: de rolluiken van onze leverancier zijn makkelijk te plaatsen op een muur of in een raamkader. Deze zijn verkrijgbaar in aluminium of PVC en in meer dan tien verschillende kleuren. De PUR schuimvulling zorgt voor een betere isolatie en stevigheid.

Alle rolluiken kunnen manueel bediend worden via een lint of met een motor. Voor elke situatie bieden wij het juiste product aan. De rolluiken zijn makkelijk te bedienen via GSM of tablet.

Rolluiken Opwijk

1. Contacteer ons voor een afspraak bij u thuis regio Aalst.
2. We bespreken alle mogelijkheden, materialen en prijzen.
3. We komen opmetingen doen.
4. U krijgt een gratis & vrijblijvende offerte op maat.
5. Gaat u akkoord? Dan komen we de rolluiken plaatsen.

Ook voor na-service kunt op ons rekenen.

rolluiken

Rolluiken herstellen

Rolluiken herstellen? Sablon Projects heeft de expertise in huis voor het herstellen van defecte rolluiken. Zowel voor kleine herstellingen en grote herstellingen tot uw rolluiken terug in oorspronkelijke staat brengen.

• Vervangen van linten
• Defecte oprollers
• Een defecte motor vervangen wij zonder problemen
• Gescheurde Lamellen vervangen
• …

Dit zijn veel voorkomende problemen vanwege slijtage van uw rolluiken. Dankzij onze expertise in het plaatsen en herstellen van rolluiken en onderdelen, kunnen wij u garanderen dat onze herstellingen altijd prima uitgevoerd worden.

Herstellen van rolluiken

Afhankelijk van de schade aan de rolluiken, kan het soms financieel interessanter zijn om een nieuw rolluik te plaatsen. We adviseren u over alle opties. Uiteraard krijgt u ook garantie op de herstellingen en eventuele nieuwe rolluiken of andere onderdelen.

Hoe gaan we te werk? 

1. U contacteert ons en wij komen ter plaatse om het probleem te bekijken en om eventuele opmetingen te doen.

2. We adviseren u de beste oplossing.

3. U krijgt een vrijblijvend prijsbestek.

4. Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag met de herstelling of plaatsing van uw rolluik

Rolluik3

Premies voor renovatie

Plant u grote renovatiewerken? Kijk dan ook even na op de website van de Vlaamse Overheid of u in aanmerking komt voor premies. Dit kan u een mooi prijsvoordeel opleveren.