Ramen en deuren Aalst

Wenst u nieuwe ramen en deuren op maat te laten maken en plaatsen in Aalst? Graag ook vliegenramen op maat laten maken? Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met veel ervaring en waar de klant centraal staat? Doe dan een beroep op Sablon Projects.

Vrijblijvende afspraak & offerte op maat

Bij Sablon Projects is naast de kwaliteit en afwerking onze persoonlijke aanpak één van onze sterktes. Zaakvoerder Tim Sablon komt graag bij u langs te Aalst om persoonlijk advies en uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden bij uw keuze voor nieuwe ramen en deuren.

Naast ramen en deuren kan u bij Sablon Projects ook terecht voor vliegenramen op maat & buitenschrijnwerk zoals terrasoverkappingen of bijgebouwen, maar ook voor het plaatsen van zonweringen zoals rolluiken en screens.

Ramen en deuren Aalst

Sablon Projects plaatst ramen of deuren voor binnen en buiten, zowel in aluminium, hout als PVC.

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, groot of klein, wij nemen alle projecten aan zowel voor particulieren als zelfstandigen. U kan bij ons rekenen op een verzorgde en volledige afwerking. Wij zorgen ervoor dat uw wensen gerespecteerd worden in de uitvoering en kwaliteit, maar ook onze service en duidelijke afspraken zijn voor ons uiterst belangrijk.

aluminium raam

PVC

PVC is tegenwoordig een van de meest gekozen materialen in vergelijking met andere materialen. Kunststof beschikt over enkele interessante materialen.

Voordelen

PVC is in het algemeen beter beschermd tegen inbraak, zijn het gemakkelijkste in onderhoud, hebben de beste thermische en akoestische isolator en zijn vaak ook het voordeligst in prijs. Het uitgebreid aanbod aan verschillende kleuren en decoraties in combinatie met de verschillende profielen maken het makkelijk om je eigen voorkeur samen te stellen.

pvc ramen en deuren

Aluminium

Aluminium is in vergelijking met PVC en hout bij uitstek het sterkste materiaal om te laten vervaardigen. Door de stevigheid van aluminium kunnen grote raampartijen uit aluminium ook gemaakt worden met dunnere profielen. De ontwikkeling van aluminium is de laatste jaren ook enorm vooruitgegaan waardoor ook de isolatiewaarden een stuk hoger liggen dan vroeger.

Voordelen

Wie aluminium ramen laat plaatsen hoeft zich ook geen zorgen te maken om roest en slijtage omdat deze corrosiebestendig zijn. Een ander voordeel is dat deze producten ook heel onderhoudsvriendelijk zijn.

ramen en deuren

Hout

Houten is het meest traditionele en geven je ramen of deuren een natuurlijke en warme uitstraling. PVC en aluminium hebben tal van voordelen, maar ook hout moet niet onderdoen en is een zeer betrouwbaar en duurzaam bouwmateriaal.

Voordelen

Er zijn verschillende houtsoorten beschikbaar die een karaktervolle uitstraling aan uw woning geven. De unieke structuur van hout zorgt ook voor een zeer goede isolatie. Naast de keuze uit verschillende houtsoorten kan u uw eigen stijl samen stellen en kiezen voor een unieke afwerking. Denk maar een de verschillende kleuren waarin u uw deur kunt laten verven of lakken.

Vliegenramen

Wilt u graag ook vliegenramen of vliegendeuren op maat laten maken? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. 

Wenst u uw woning te beschermen tegen vliegen en ander ongedierte? Kies dan voor een vliegenraam of vliegenschuifdeur van Sablon Projects. Onze vliegenramen houden niet alleen vliegen en ongedierte tegen, maar ook stof en ander vuil wordt tegengehouden door onze op maat gemaakt vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuiframen.

Premies voor renovatie

Plant u grote renovatiewerken? Kijk dan ook even na op de website van de Vlaamse Overheid of u in aanmerking komt voor premies. Dit kan u een mooi prijsvoordeel opleveren.