Gevelbekleding Sint-Martens-Latem

Aluminium gevelbekleding & houten gevelbekleding

Wenst u uw gevel in Sint-Martens-Latem een frisse look te geven? Heeft u een oude woning en wenst u uw gevel te renoveren? Doe een beroep op Sablon Projects voor het bekleden van uw gevel in hout of aluminium te Sint-Martens-Latem.

Het juiste soort gevelmateriaal creëert een unieke en kenmerkende uitstraling voor uw huis te Sint-Martens-Latem. U heeft hierbij de keuze uit verschillende stijlen en soorten.

Om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat staan we u bij met gratis advies over de verschillende mogelijkheden om zo tot de beste oplossing te komen. Wij specialiseren ons in metaal (aluminium) en hout, waardoor u zeker kan zijn dat het eindresultaat mooi zal zijn en blijven door de jaren heen.

Onze werkwijze

Contacteer ons en we zitten graag vrijblijvend met u samen bij uw thuis om samen te kijken naar uw wensen.

  1. Alles begint bij een vrijblijvend gesprek bij uw thuis.
  2. We nemen met u contact op voor een gratis offerte op te stellen.
  3. Als u akkoord bent, starten we met de uitvoering van de werken.
houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding Sint-Martens-Latem

Houten gevelbekleding is de beste keuze voor uw woningen wanneer u een warme uitstraling wilt. Bovendien is een houten gevelbekleding een duurzame optie en beter voor de levensduur van uw gevel dan baksteen of andere afwerkingen.

Bij een houten gevelbekleding is het ook belangrijk dat er gekozen wordt voor de juiste houtsoort. Kiest u voor een minder kwalitatieve houtsoort dan zal u dit in het begin niet merken, hout ziet er altijd mooi uit als het net geplaatst is, maar op termijn zal er weinig overblijven van die mooie uitstraling. Door een beroep te doen op Sablon Project bent u zeker van een professionele plaatsing én van de juiste keuze van materialen.

Sablon Projects, Tim Sablon

Hout & metaal (aluminium)

Houten

Hout geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan uw woning en kan op verschillende manieren gebruikt worden. De meest gebruikte houtsoorten zijn hardhout en thermohout omdat deze het meest duurzaam zijn en goed bestand zijn tegen alle verschillende weersomstandigheden.

Aluminium

Aluminium is door de duurzame eigenschappen van aluminium ook uitermate goed geschikt voor gevels. Aluminium gaat niet roesten en is in principe ook onderhoudsvrij. Aluminium is tegenwoordig ook zeer populair door de gunstige eigenschappen van aluminium en vanwege de verschillende decoratieve mogelijkheden in afwerking.

gevelbekleding

Premies voor renovatie

Plant u grote renovatiewerken? Kijk dan ook even na op de website van de Vlaamse Overheid of u in aanmerking komt voor premies. Dit kan u een mooi prijsvoordeel opleveren.